YÖNETİCİ EĞİTİMİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. . .

211

30 Kasım/1-2 Aralık 2018 tarihleri arasında, Şube Yönetim Kurullarında ve Temsilciliklerimizde görev yapan arkadaşlarımızın katıldığı 3 günlük “yönetici eğitimi”ni, Ankara’nın Ayaş ilçesinde gerçekleştirdik.
Eğitimin ilk günkü sabah oturumu; emek ve demokrasi mücadelesinde yitirdiklerimiz anısına saygı duruşu, Genel Başkanımız Serpil Akpınar ve Genel Sekreterimiz Aziz özkan’ın açış konuşmaları ile Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özlem Yılmaz Yeşer’in eğitim programı ve içeriğine ilişkin sunumu ile başladı.
İlk günün programı daha sonra; Marmara üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fuat Ercan’ın “Kapitalizmin Dönemsel Krizi”, Eğitim Uzmanı Onur Bakır’ın “Zorunlu BES ve EYT Tartışmaları” ve Akademisyen, Ekonomist Selin Sayek Böke’nin “Ekonomik Gelişmeler, Bütçe ve Vergi Sistemi” konu başlıklarındaki sunumları ile devam etti.
İkinci gün; Yazar Nuray Sancar “İdeolojik ve Kültürel Dönüşüm”, Ankara üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gamze Yücesan özdemir “Krizin Kadın Emeğine Etkileri” ve Hitit üniversitesi öğretim üyesi Dr. Recep Aydın “Kamu İstihdamında Dönüşüm, Esnek ve Güvencesiz çalışma”
başlıklı
sunumlarını yaptı.
Eğitimin üçüncü gününde ise; KESK Uzmanı Semahi Aydın’ın “Sosyal Medya Kullanımı”na ilişkin sunumunun ardından, Eğitim-Sen Eğitim Uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “İşyeri örgütlenmesi” başlıklı atölye çalışmaları ile
eğitim programımız tamamlanmış oldu.

önümüzdeki mücadele programımızı güçlendirecek nitelik, nicelik ve içerikte geçen eğitimimize katkı sunan, başta sunum yapan konuklarımız, sendikamızın emekçileri ile yoğun katılım ve ilgi gösteren yönetici ve temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.
Not: Eğitimimizin video çekimleri web sitemizin “Etkinlikler Faaliyetler” bölümünde yayınlanacaktır.