10. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK…

808

10. Olağan Genel Kurulumuzu Gerçekleştirdik…

10. Olağan. Genel Kurulumuzu, “Katıl Değiştirelim!” şiarı ile 8-9-10 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara İnşaat Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirdik.

Genel Sekreterimiz Aziz Özkan’ın açış konuşmasıyla başlayan Kurulumuz, emek, demokrasi, barış ve özgürlük mücadelesinde yitirdiklerimiz adına yapılan saygı duruşu, Divan Kurulunun oluşturulması ve sendikamızın döneme ilişkin eylem ve etkinliklerini içeren sinevizyon gösterimi ile devam etti. Divan Kurulu Üyeliklerine Hasan Karakaya, Özlem Yılmaz Yeşer, Dilan Yakut ve Tamer Tarlacı seçildi.

Genel Başkanımız Bahadır Berdicioğlu’nun açılış konuşmasının ardından KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, HEDEP Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Tombul, Kurulu selamlayan ve mücadelemide başarı dileklerini ileten birer konuşma gerçekleştirdiler.

Genel Başkanımız Bahadır Berdicioğlu’nun konuşması için TIKLAYINIZ…

Genel Sekreterimiz Aziz Özkan’ın faaliyet raporunu, Genel Mali Sekreterimiz İsmet Temel’in mali raporu, Denetleme Kurulu Başkanımız Ali Öztürk’ün Merkez Denetleme Kurulu raporunu, Disiplin Kurulu Başkanımız Deniz Derinyol’un Merkez Disiplin Kurulu raporunu sumasının ardından, delegelerin gündemler üzerine konuşmalarıyla birinci gün tamamlandı.

Kurulumuzun ikinci günü, delegelerin konuşmaları ve Tüzük ve Karar Önergelerinin oylanması, son gün ise Merkez Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin ve KESK Delegelerinin belirleneceği seçimlerle son erdi.

10. Dönem Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeliklerine Seçilen Arkadaşlarımız:

MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Özer AVANAŞ
Muhammed Zekerriya ÖZDİL
Mustafa GÜVEN
Deniz KELEŞ
İsmet TEMEL
Sedat SUNA
Cengiz YILMAZ

MERKEZ DENETLEME KURULU ÜYELERİ
Yusuf KAYA
Civan YILDIRIM
Mevlüt ÇAKMAK

MERKEZ DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
Hayni Anıl ÇETİN
Cömert Uygar ERDEM
Emrah AZAPÇI
Umut ASLAN
Dilan YAKUT

Kurulumuza bizzat katılan KESK ve KESK’e bağlı sendikaların MYK Üyelerine, Siyasi Parti ve Demokratik Kitle Örgütlerinin Temsilcilerine, Üyelerimize, katılamayıp mesaj gönderen, çiçek gönderen tüm emek dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

(Not: Kurulumuza ait fotoğrafların tamamı web sitemizin “Fotoğraflarla Tarihimiz” bölümünde yayınlanacaktır)