İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN CAFER UZUNKAYA İLE GÖRÜŞTÜK. . .

263

Genel Başkanımız Serpil AKPINAR, Genel Sekreterimiz Aziz öZKAN, Genel Mali Sekreterimiz Sedat SUNA ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol KöKSAL’dan oluşan heyetimiz, 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü İŞKUR Genel Müdürü Sayın Cafer UZUNKAYA ile görüşme gerçekleştirmiştir.
Yapılan görüşmede; heyetimiz tarafından, başta açığa alınan 3 üyemizin işe iadeleri olmak üzere, ihraçlar ve İŞKUR çalışanlarının ekonomik ve özlük sorunları dile getirilmiştir.
Ayrıca, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen ek ödemelerde ücret adaletsizliği yaratan 666 sayılı Kanun Hükmünde Kararname konusunda gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda çalışma başlatmaları, İMD atamaları konusunda Tekirdağ ve İstanbul örneklerinin çoğaltılarak yaygınlaştırılması önerilmiştir.
Sayın Cafer UZUNKAYA, açıkta bulunan arkadaşlarımız ile ilgili yapılan çalışmanın en kısa sürede sonuçlandırılacağını ve sonuçlarına göre göreve iadelerin gerçekleştirileceğini belirtmiştir.
Sendikamız tarafından, kurum sorun ve taleplerine ilişkin hazırlanan dosya ile açıkta ve görevine son verilen üyelerimize ilişkin liste Sayın Cafer UZUNKAYA’ya iletilmiştir.