ÜYE VE YÖNETİCİLERİMİZ ÜZERİNDE CADI AVI DEVAM EDİYOR!

200

üYE VE YöNETİCİLERİMİZ üZERİNDE CADI AVI DEVAM EDİYOR!
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL ve kamuda Paralel Devlet Yapılanması adı altında devam eden cemaat operasyonlarında keyfi uygulamalara her gün bir yenisi ekleniyor.
Bugüne kadar 55 üye ve yöneticimizden; 51 üyemiz açığa alınmış, 1 üyemiz tutuklanmış, 1 üyemizin ise memuriyetine son verilmiştir. Üyelerimizin cemaat ve darbeyle ilişkilendirilmesi akla ziyan bir durum olup, cadı avından başka bir şey değildir.
Bugün Erzincan İl Temsilcimiz Erdal Sal ve üyemiz Serap Takar, sabah saatlerinde emniyet güçleri tarafından evlerine baskın yapılarak gözaltına alınmışlardır. Yöneticilerimiz halen gözaltında tutulmaktadır.
Yapılan bu hukuksuz ve mesnetsiz uygulamalar her fırsatta “kandırıldık, yanılmışız” diyen yönetici ve idarecilerin hedef saptırma ve kendini gizleme taktiği mi? sorusunu akla getirmektedir.
Büro Emekçileri Sendikası olarak her düzeyde yönetici ve üyemizle dayanışma içerisinde bulunacağımızı ve hukuksuz uygulamalara boyun eğmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşıyor, gözaltına alınan arkadaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz.

MERKEZ YÖNETİM KURULU
margin-: 283. 2pt; text-align: