BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ !

249

]

Büro Emekçileri Sendikası Genel Merkezi olarak; 29 Kasım 2011 Salı günü Saat 12.45’te, 24 Kasım 2011 Perşembe günü Evinin Önünden Kaçırılmaya Çalışılan, kendisine Muhbirlik Teklif edilen ve bu nedenle Tehdit Edilen Ankara Adliyesi İşyeri Temsilcilerimizden Civan YILDIRIM’a sahip çıkmak üzere Ankara Adliyesi önünde Kitlesel Basın Açıklaması yaptık.

Kitlesel Basın Açıklamamıza KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN başta olmak üzere KESK ve KESK’e bağlı Sendikaların Genel Başkanları, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve KESK Ankara Şubeler Platformu ile çeşitli Siyasi Parti ve Demokratik Kitle Örgütlerinin yoğun bir katılımı ve desteği oldu.
Kitlesel Basın Açıklamamız öncesinde ve Eylem süresince büyük bir coşkuyla slogan atan ve Mücadele Kararlılığını vurgulayan Kitlenin ve Evinin Önünden Kaçırılmaya Çalışılan, kendisine Muhbirlik Teklif edilen ve bu nedenle Tehdit Edilen Ankara Adliyesi İşyeri Temsilcilerimizden Civan YILDIRIM’ın Mücadele Azmi ve Kararlılığı gözlerinden okunabiliyordu.
Sendikamız adına Basın Açıklamasını Genel Başkanımız Osman BİÇER’in yapmasının ardından, KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN’de bir konuşma yaparak, ‘Kamu Emekçilerinin 20 yıllık Mücadele Tarihinin çeşitli dönemlerinde benzer durumlarla karşılaşıldığına, ancak, bu tür Yasa ve Hukuk Tanımaz Uygulamalar karşısında KESK’in asla geri adım atmadığına’ vurgu yapıldı.
KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN konuşmasının ilerleyen bölümünde ‘Başbakanı, İçişleri ve Adalet Bakanını, Ankara Cumhuriyet Baş Savcılığını Göreve Davet Ederek Sorumluların en kısa sürede bulunması ve cezalandırılmasını’ talep etti.
Merkez Yönetim Kurulumuz adına Genel Başkanımız tarafından yapılan Basın Açıklaması Metni ile konuya ilişkin Yazışma Örnekleri aşağıda ve ektedir….

Basın Açıklaması Metni için Tıklayınız’