SENDİKAMIZIN 7. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI

239

8. 5. 2014 Perşembe günü başlayan ve 11. 5. 2014 tarihine kadar devam edecek olan Sendikamızın 7. Olağan Genel Kurulu birinci gününü tamamladı.



262px;
Açılış ve saygı duruşu ile başlayan ve Divan oluşumu ile devam eden Genel Kurulumuzda Divan Başkanlığına çetin Erdolu, Divan üyeliklerine ise Naki Yasan ve Maile Arıç seçilmişlerdir.
Gündem değişikliği önergelerinin oylanmasından sonra Genel Başkanımız Ahmet Kesik açılış konuşmasını yapmış ve ardından Genel Kurulumuza katılan konuklar tanıtılmıştır.


300px; /
Genel Başkanımız Ahmet Kesik’in Açılış Konuşması İçin


300px; margin: 0px; /


300px; /


133px; margin: 0px; /


300px; /


133px; /
Gündemimizde yer alan Tüzük ve önergeler Komisyonuna Mahmut Güven, Ahmet Ersun Genç, Deniz Akil, Fadime Türkyılmaz, Taylan özgür Tekmil, Metin Erözcan, Ahmet Turan ve Serpil Parmaksız seçilmişlerdir.
Sinevizyon gösterimi ve Genel Sekreterimiz Serdal Savaşçı’nın çalışma raporunu okumasının ardından Mali Rapor, Denetleme Kurulu Raporu ve Disiplin Kurulu Raporları okunmuştur.


133px; /


133px; /


133px; /
Samsun Delegesi Yılmaz Tuluk, Bursa Delegesi Edip Binbir, Ankara Delegesi Döndü Taka çınar, İzmir Delegesi Musa Sever,
İstanbul Delegesi Nazlı Kökat, Van Delegesi Hasan Baygümüş’ün konuşmalarının ardından Genel Kurulumuzun birinci günü saat 18. 00’de sona ermiştir.