6 ÜYE VE YÖNETİCİMİZ SERBEST BIRAKILDI!

291


19 Şubat operasyonu kapsamında tutuklanan ve 14 aydır cezaevinde olan 6 arkadaşımız daha tahliye oldu. Böylece toplam 31 kişinin tutuklu olduğu davadan tutuklu kalmadı. Ara kararla tahliye olan arkadaşlarımıza ve başta aileleri olmak üzere tüm yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Tahliye Olan Yönetici ve üyelerimiz:
EĞİTİM SEN: Selvi POLAT, Nurcan KISA, Mehmet SARI
TüM BEL SEN:
Nazmiye KAYA, Ali ERDOĞAN, İbrahim SöNMEZ
Bu tahliyelerle birlikte hukuktan yoksun kes-kopyala-yapıştır iddia-namelerle emek ve demokrasi mücadelemizin sorgulanamayacağı bir kez daha ispatlanmıştır.
Hala tutuklu 15 KESK’li arkadaşımızın da en yakın sürede aramızda olacağına inanıyor; emeğe yönelik saldırıların her geçen gün artmaya devam ettiği, demokrasinin kırıntılarının bile rafa kaldırılmak istendiği bir ülkede konfederasyonumuzu itibarsızlaştırma, kriminalize etme çabalarına karşı verilecek yanıtın, emeğin, demokrasinin, barışın ve özgürlüğün sesini yükseltmekten geçtiğini biliyoruz. Bunun için emeğin hak ettiği değeri aldığı,
demokrasinin, barışın ve özgürlüğün hüküm sürdüğü bir dünya kurana dek mücadelemize devam etme kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.