DİYARBAKIR ŞUBEMİZ, TALEPLERİNİN YERİNE GETİRİLMEMESİ DURUMUNDA 4-5-6 ARALIK 2013 TARİHLERİNDE YEMEK BOYKOTU YAPACAK?

311

Diyarbakır Şubemiz, 3 Aralık 2013 tarihinde Maliye birimlerinde yemekhane, personel giriş kapısı, danışma nöbetleri vb gibi sorunların çözüme ulaşması için Diyarbakır Defterdarlığı önünde basın açıklaması yaptı.
 
Şube Başkanımız Mehmet KARAASLAN’ın okuduğu basın açıklamasında sorunların bugüne kadar çözülmediği, özellikle yemekhane sorununun giderek arttığı, yemeklerin hijyensiz, sağlıksız ve yenilmeyecek durumda olduğu belirtildi.
 
Açıklamada, yemekhane sorununun çözülmesi, her gün yemek kontrollerinin yapılması, yemekhane komisyonunda sendika temsilcisinin de bulunması, personel giriş kapısının yapılması ve danışmadaki nöbetlerin kaldırılması talep edilirken, yemekhane için yemek firmasının kaldırılarak yemeği yapmasını bilen personele yaptırılması, giriş kapısına vatandaş girişi dışında XRY cihazının olmadığı sadece personel girişi olacağı bir kapının açılması, danışmaya sadece Vergi Dairesinde çalışan personelin nöbet tutması iş ve zaman kaybı olduğundan devamlı kalacak danışma personelinin verilmesi önerilerinde bulunuldu.
 
Son olarak, belirtilen taleplerin yerine getirilmemesi durumunda 4-5-6 Aralık 2013 tarihlerinde yemek boykotu yapacaklarını, uyarılarının dikkate alınmaması durumunda ise eylem ve etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.
 
Basın Açıklaması Metni İçin kcka href=cthttp://bes.org.tr/dosyalar/dosya/1529dce9ba5fe3.docctbykTıklayınız…kck/abyk
 
kckimg ct0ct class=ctavatarct name=cthaberct src=cthttp://bes.org.tr/resimler/haber/1529dce1197651.jpg” alt=”” “500” =”284″ />