9. DÖNEM 2. MERKEZ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK…

482

Sendikamızın 9. Dönem 2. Merkez Temsilciler Kurulu Toplantısı “Geçmiş sürecin değerlendirilmesi (sendikal ve siyasal süreç), önümüzdeki sürecin değerlendirilmesi (iş kolumuzdaki kurumlarda yaşanan sorunlar, 2022-2023 TİS değerlendirmesi, 2022 orta vadeli program ve bütçe döneminin değerlendirilmesi, ihraç ve açığa almalara ilişkin mücadele programı, önümüzdeki dönem örgütlenme ve mücadele yönelimlerimizin planlanması” gündemleriyle 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde Ankara Akar Otel’de yapıldı.

Divan’da Genel Sekreterimiz Aziz Özkan, Antalya Şube Başkanımız Devrim Mol, Kocaeli Şube Bakanımız Yeliz Yılmaz Karstarlı, Mardin Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özgen ve Muğla İl Temsilcimiz Haluk Yılmaz Yıldırım yer aldı.

Emek, barış ve demokrasi mücadelesinde yitirdiğimiz yoldaşlarımız adına yapılan saygı duruşu ve Genel Sekreterimiz Aziz Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantımız, Genel Başkanımız Bahadır Berdicioğu’nun sürece ilişkin yaptığı konuşmayla devam etti.

“Mülakat Değil Liyakat Esas Alınsın, Ek Gösterge Adaletsizliğine Son Verilsin, Vergide Adalet Sağlansın, Demokratik Türkiye, Halk İçin Bütçe!” şiarıyla basın toplantısı düzenlenerek taleplerimiz kamuoyuyla paylaşıldı.

Toplantımızın birinci günü illerden gelen Merkez Temsilciler Kurulu Üyelerimizin konuşmalarıyla tamamlandı.

İkinci gün Merkez Temsilciler Kurulu Üyelerimizin konuşmalarıyla başladı. Ardından Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin görüş ve önerilere ilişkin yaptıkları değerlendirmeler, hazırlanan sonuç bildirgesinin okunması ve Genel Başkanımızın kapanış konuşmasıyla toplantımız sonlandırıldı.