SENDİKAMIZIN TEMSİLCİ EĞİTİMİNİN İKİNCİ AŞAMASI ZONGULDAK?TA YAPILDI?

262


Temsilci Eğitiminin İkinci aşaması, 9-10 Mayıs 2009 Tarihlerinde Zonguldak’ta gerçekleştirilmiştir. İşyeri Temsilci Eğitimine Zonguldak, Bartın Şubelerimiz ile Karabük, Bolu Temsilciliklerimiz katılmıştır. Eğitim, Bakacakadı – 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisinde gerçekleştirilmiştir.
9 Mayıs 2009 tarihinde başlatılan Eğitim Programımız, Eğitim-Sen Eğitim Uzmanı Dr. Erkan AYDOĞANOĞLUnun Sendikal Mücadele Tarihi, İşyeri Örgütlenme Çalışma, İşyeri Temsilcilerinin Görev ve Sorumlulukları konu
 başlıklarıyla sunum yapmıştır. Öğleden sonraki bölümde ise Bilim Uzmanı Murtaza AYKAÇ, Drama Lideri Ebru TURAN VURAL tarafından, Tanışma ve Kaynaştırmaya yönelik etkin iletişim metodları ile çalışmalar sürdürülmüştür.
10 Mayıs 2009 tarihli Eğitim Programımızda, Kapitalizmin Krizi, Emekçilere Yansımaları ve Mücadele Taktikleri, Kamunun Yeniden Yapılandırılması, Yeni Personel Rejimi (TKY), Performans Esaslı Yönetim konularında, Yrd.Doç.Dr. Özgür MÜFTÜOĞLU tarafından sunumlar yapılmış, işyerlerinden güncel örneklerle tartışmalar sürdürülmüştür.