İSRAİL İNSANLIK SUÇU İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR?

264

Yıllardır ölümün yanında, açlığa mahkum edilen Gazze’ye insani yardım amaçlı 6 gemilik floya mensup Mavi Marmara adlı gemiye yapılan ve 10 insanın ölümü ve birçok insanın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı, vahşeti şiddetle kınıyoruz.
Böyle bir katliamın gerçekleşeceği günlerdir Dünya kamuoyunun gündemindeydi. Tüm bunlara karşın demokrasi şampiyonluğuna oynayan ABD ve AB Ülkeleri olacakları sadece izlediler. Sessiz kalarak Ortadoğu’daki piyonları İsrail’e katliamdan da sonra sessiz kalarak bir daha gerçek yüzlerini gösterdiler.
Tüm Dünya emekçileri ve Ülkemiz emekçileri de emperyalist ülkelerin barıştan ne anladığı gerçeğine bir kez daha şahit olduk.
Bu insanlık dışı saldırıyı, saldırının faili olan İsrail hükümetinin bu saldırıya doğrudan yada dolaylı yollarla zemin hazırlayanları, bu saldırıya sessiz kalarak destek verenleri kınıyor, saldırıda yaşamını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.
AKP hükümetini, İsrail?le yapılan tüm ikili anlaşmaları iptal etmeye, İsrail?le her türlü ilişkiyi kesmeye, bundan sonra gerek İsrail, gerek ABD, gerekse tüm emperyalist güçler ve onların destekçileri ile her türlü “ortaklık” ve bu gibi ilişkilerden vazgeçmeye çağırıyor, bir kez daha İsrail devletinin şiddetini kınıyoruz.
MERKEZ YÖNETİM KURULU