BASKILARA SON !

302
[kck]h3İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANI[kck]h3MEHMET KOÇ[kck]h3HUKUK, YASA, TANIMIYOR ![kck]h3SENDİKAMIZA SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR..İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Dursun DOĞAN, Genel Merkezimiz tarafından İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasına katıldığı gerekçesiyle, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mehmet KOÇ tarafından bir gün sonra tayini çıkarılarak başka bir işyerine sürgün edilmiştir.
İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mehmet KOÇ, 18 Ocak 2011 tarihinde Genel Örgütlenme Sekreterimiz Abidin SIRMA’nın iş hakkını yasa ve hukuk tanımayarak fesh etmiştir.
Sendikamız 28.01.2011 tarihinde, Mehmet KOÇ’un bu hukuk tanımaz tutumuna karşı, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde kitlesel basın açıklaması yapmıştır. Bu basın açıklamasına katılan İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Dursun DOĞAN’nın İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mehmet KOÇ  tarafından bir gün sonra tayini çıkarılarak başka bir işyerine sürgün edilmiştir.
Sendikamız BES kurulduğu günden bu güne kadar sendikal hak ve özgürlükler mücadelesinde büro emekçilerinin hak ve çıkarlarını savunarak,onurlu, dirençli, sesi olmaya devam etmiş, baskıları, sürgünleri, işten atılmaları, boşa çıkartmış, kendisine yönelik tüm baskı politikalarını mücadele çizgisiyle aşarak emek ve demokrasi mücadelesinde onurlu yerini almış, saldırganları da tarihin çöplüğüne atarak yoluna devam etmiş ve devam edecektir.
Sendikamız,
IMF’nin yıkım politikalarına, AKP’nin aynı masada Aynı işi yapan Maliye emekçilerini bölen ücret adaletsizliğine, hukuksuz, haksız, baskıcı politikalarına, sürgünlere, işten atmalara karşı mücadele etmeye devam edecektir.
MALİYE BAKANINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ !
Yasa, Hukuk tanımayan , sendikamıza , yöneticilerimize , karşı yasa tanımaz bir tutum alan İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mehmet KOÇ hakkında gerekli yasal işlemleri yapmayı talep ediyoruz.