BASKILAR ARTARAK DEVAM EDİYOR…

274

Son günlerde tüm ülkede baskılar, gözaltılar, baskınlar ve tutuklama furyası yaşanmaktadır. Yasal dernekler basılmakta, Demokratik Kitle Örgütlerinin Yönetici ve Üyeleri evleri basılarak gözaltına alınmakta, tüm basın açıklamalarına polis müdahale etmekte, basın açıklamalarından sonra gözaltılar yaşanmaktadır.
AKP’nin ‘ileri demokrasi’ döneminde hakları için mücadele eden, örgütlenen öğrenciler, işçiler, memurlar ve tüm halk kesimleri baskılanmaya çalışılmaktadır.
Bunun son örneği bugün yaşandı. İstanbul Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yapan İstanbul 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Gülsüm YILDIZ öğleden sonra saat:14:30 civarında işyerinden gözaltına alındı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınarak ev aramasına ve Adli Tıpa götürülen Şube Eğitim Sekreterimizin Ankara’ya getirileceğini öğrenmiş bulunmaktayız.
Genel Merkezimiz tarafından süreç takip edilmektedir.

Büro Emekçileri Sendikası olarak; Hak arama mücadelesi sürdüren, hakları ve geleceği için örgütlenen, baskılara ve zulme karşı alanlarda haykıran tüm demokrasi güçlerinin yanında haksızlıklara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.
Demokrasiye ve Demokratik Kitle Örgütlerine yönelik bu baskıları kınıyor, Baskılara Boyun Eğmeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz.
Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Gülsüm YILDIZ derhal serbest bırakılmalı, demokrasiye yönelen faşizan baskılara son verilmelidir.

BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ…
YAŞASIN ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ…