EYLEMLERİMİZ VE MÜCADELEMİZ SONUÇ VERİYOR!!

243

Bilindiği gibi, T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nde kadrolu olarak görev yapanların ‘ek ödeme tavan puanının arttırılmasına ilişkin yasal değişiklik yapılıncaya kadar, ek ödeme oranlarının, görev unvanı yanısıra Kuruluş Kanunu ve ilgili Yönetmelikte belirlenmiş olan çalışma verimi ve hizmetlerin rasyonelliğini sağlayacak ilkeler de göz önünde bulundurularak, adalet ve hakkaniyet ölçülerine uygun şekilde yeniden belirlenmesi için’ T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kuruluna yönelik imza kampanyası düzenlemiştik.
Bu doğrultuda T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü önünde basın açıklamaları yapılmış ve tüm illerden Genel Merkezimize ulaşan 1194 adet dilekçe 09 Mayıs 2011 tarihinde T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne iletilmiştir.
T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 3 Haziran 2011 tarihinde tüm Müdürlüklerine gönderdiği yazı ile; kurum çalışanların gönderdiği dilekçeler doğrultusunda, yönetmelik ve ek ödeme oranlarının yeniden belirlenmesi için çalışmaların başlatıldığını duyurmuştur.
Sendikamız çalışmaları ve gelişmeleri takip etmeye, haklarımız ve geleceğimiz için mücadelesini sürdürmeye devam edecektir.

T.İş Kurumu Genel Müdürlüğü yazısı için Tıklayınız…