İŞSİZLİĞE, YOKSULLUĞA VE ZAMLARA KARŞI ALANLARDAYDIK …

248

KESK ve DİSK’in çağrısıyla 29 Kasım 2008 Cumartesi günü Ankara’da Sıhhiye Meydanında gerçekleştirilen ‘İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara Karşı, Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen onbinlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Büro Emekçileri Sendikası’nın binlerce üyesi de bu çağrıya uyarak, 29 Kasım 2008 Cumartesi günü sabah erken saatlerde Ankara’ya ulaşarak ‘İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara Karşı, Emek, Barış ve Demokrasi Mitingine’ büyük bir coşkuyla ve kararlılıkla katıldı.
Sabah erkenden Ankara’ya ulaşan onbinler saat 10.00’da toplanma yeri olarak belirlenen Hipodrom’dan Sıhhiye Meydanına doğru yürüyüşe başladı. ” ‘0’ =’320′ ‘5’


‘5’ ‘238″>

‘Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz’ diyerek büyük bir coşku, inanç ve kararlılıkla alanları dolduran onbinlerce yurttaşın haklı taleplerini ifade eden sloganlar Ankara sokaklarında yankılandı.
Toplanma yeri olan Hipodrom’dan Miting Alanı olan Sıhhiye Meydanına yaklaşık olarak üç saatte ulaşan onbinlerce yurttaşın Miting Alanındaki buluşmasının görkemi gerçekten görülmeye değerdi.
Bu görkemli eyleme katılan, destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara; eylem sırasında onbinlerin pankart, döviz ve sloganlarıyla ifade ettiği haklı ve meşru talepleri kamuoyuna ileten tüm Basın ” ‘0’ =’225′ ‘5’

‘5’ ‘330″>
]Emekçilerine teşekkür ederiz.