SENDİKAMIZIN 8. DÖNEM 2. MERKEZ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI. . .

232

Sendikamızın 8. Dönem 2. Merkez Temsilciler Kurulu Toplantısı 6-7 Nisan 2018 tarihlerinde 54 Temsilcimizin katılımıyla Eğitim-Sen Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
“Geçmiş Siyasal ve Sendikal Sürecin Değerlendirilmesi” ve “önümüzdeki Sürecin Değerlendirilmesi – İş Kolumuza Giren Kurumlarda Yaşanan Sorunlar, önümüzdeki Dönem örgütlenme ve Mücadele Yönelimlerimizin Belirlenmesi” gündemleriyle toplanan kurulumuz, Genel Sekreterimiz Aziz özkan’ın açılış konuşması ve emek ve demokrasi mücadelesinde yitirdiklerimiz adına saygı duruşuyla başlamıştır.
Ardından divan oluşturulmuş, Divana Genel Sekreterimiz Aziz özkan, Van Şube Başkanımız Seher Kadiroğlu Ataş ve Diyarbakır Şubemizden Müslüm öcay seçilmiştir.
Genel Başkanımız Serpil Akpınar’ın yaptığı giriş konuşmasının ardından Temsilcilerimizin gündemlere ilişkin önerilerini ve değerlendirmelerini içeren konuşmalarına geçilmiştir.
İkinci gün Temsilcilerimizin gündeme ilişkin konuşmaları devam etmiş, Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özlem Yılmaz Yeşer, Genel Kadın Sekreterimiz Banu Aykaç, Genel Mali Sekreterimiz Sedat Suna, Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal ve Genel Basın Yayın Halkla İlişkiler Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreterimiz A. Bahadır Berdicioğlu’nun değerlendirmelerinin ardından toplantımız sonlandırılmıştır.