KEYFİ VE HUKUKSUZ İŞTEN ATMALARA HAYIR!

249



190px; İzmir Eski Şube Başkanımız ve halen Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü İşyeri Temsilcimiz Ramis Sağlam’ın, 19. 07. 2016 tarihinde yapılan Yüksek Disiplin Kurulu toplantısında memuriyetine son verilmiştir.
Konu ile ilgili 20. 07. 2016 çarşamba günü Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenlenmiş, Ramis Sağlam’ın görevine iade edilmesi talep edilmiştir. Ayrıca, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimi sonrasında kamu emekçilerine yönelik başlatılan operasyonla ilgili de Sendikamızın görüşleri kamuoyuyla paylaşılmıştır.
Basın toplantısına KESK Genel Sekreteri Hasan Toprak, Ankara 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz de katılım sağlamışlardır.
Basın toplantısında KESK Genel Sekreteri Hasan Toprak ve Ramis Sağlam birer konuşma yapmış olup, Hasan Toprak; sürece ilişkin değerlendirmeler yaparak, iş güvencesine yönelik saldırıların kabul edilmeyeceğini ifade etmiş, KESK olarak hiçbir darbeyi kabul etmeyeceklerini, darbelere karşı mücadele edeceklerini belirtmiştir. Ramis Sağlam ise; “ülkemizde son dönemde alaca karanlık kuşağı içerisinde Mc Charty dönemindeki cadı avı yaşandığını belirterek, kamu emekçilerinin hak ve özgürlükleri için yürüttükleri sendikal mücadelede iktidarda kimin olduğuna bakmadan eleştiri ve muhalefet hakkını dün nasıl kullandıysak, bugün de, yarın da kullanmaya devam edeceğiz. Benim nezdimde memuriyetten men cezası yüzbinlerce kamu emekçisinin iş güvencesinin elinden alınmasının ayak sesleridir” ifadelerini kullanmıştır.
Genel Başkanımız Fikret Aslan’ın Okuduğu Açıklama İçin



289px; 190px;



278px; 219px;