İZMİR İŞYERİ TEMSİLCİ EĞİTİMİMİZ YAPILDI

292

İşyeri Temsilci Eğitimimiz 24-25 Nisan 2015 tarihlerinde İzmir Şubemizden gelen İşyeri Temsilcilerimizin katılımıyla Kuşadası’nda yapılmıştır.
Eğitimimiz 24 Nisan Cuma günü Genel Başkanımız Fikret Aslan’ın açılış konuşmasıyla başlamıştır.
Yazar Yalçın Bürkev’in “Türkiye ve Dünya’da Siyasal ve Sendikal Gelişmeler”, Eğitim-Sen Eğitim Uzmanı Erkan Aydoğanoğlu’nun “İşyeri Temsilcilerinin
Görev ve Sorumlulukları, örgütlenmedeki Rolü”, Tiyatro Sanatçısı Haldun Açıksözlü’nün “Sendikal İletişim, örgütlenmede Drama Yöntemleri” konu başlıklarında yaptıkları sunumlarla birinci gün tamamlanmıştır.
Eğitimimizin ikinci günü, DİSK Eğitim Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Serkan öngel’in “Kamunun ve Emek Sürecinin Dönüşümü, Güvencesizleştirme”, Kadın Eğitim Uzmanı Dr. Handan çağlayan’ın “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Emeği”, Psikolog özge Kutlay’ın “Mobbingin Psikolojik Boyutları”, Av. Hatice Aslan Atabay’ın “Mobbingin Hukuksal Boyutları” konu başlıklarında yaptıkları sunumlarla devam etmiştir.
Daha sonra Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman’ın “Eğitim çalışması ve örgütsel Durum Değerlendirmesi” konu başlığında yaptığı konuşmayla eğitimimiz tamamlanmıştır.
NOT: Eğitimin video çekimleri sitemizin “Etkinlikler-Faaliyetler” bölümünde yayınlanacaktır.