ŞUBE BAŞKANLARIMIZ VE İL TEMSİLCİLERİMİZLE ONLİNE TOPLANTIDA BİRARAYA GELDİK…

121

10. Dönem 1. Başkanlar Kurulu Toplantısını Online Toplantıda Gerçekleştirdik…

Sendikamızın 10. Dönem 1. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 30 Ağustos 2024 Cuma günü Şube Başkanlarımız, İl Temsilcilerimiz ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

“Örgütlenme Hedeflerimiz, 2025 Yılı Bütçesi, Kamu Emekçilerinin Talepleri ile Eylem ve Etkinlikler” gündemleri görüşülmüş olup, önümüzdeki dönem mücadele programımıza ışık tutacak kararların alındığı toplantıya 21 ilden Şube Başkanımız ve İl Temsilcimiz katılım sağladı.

Amed, Ankara 1 No’lu, Antalya, Denizli, İstanbul 2 No’lu, İstanbul 3 No’lu, İzmir, Konya, Mersin, Trabzon ve Van Şubelerimiz ile Afyon ve Sivas İl Temsilciliklerimiz söz alarak gündemlere ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı.

Ayrıca Konfederasyonumuz KESK’in 6-7-8 Eylül 2024 tarihinde yapılacak Danışma ve Genel Meclis Toplantıları öncesinde gündemlere ilişkin BES’in görüş ve önerilerine ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin sekreterliklere ilişkin bilgilendirme ve gündemlere ilişkin değerlendirmeleriyle sonlandırıldı.

Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!
Yaşasın BES!