ANTALYA ŞUBEMİZ 10. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ…

316

Antalya Şubemiz, 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

16 Eylül 2023 Cumartesi günü Antalya Tabip Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen Kurula, üyelerimizin yanı sıra KESK’e bağlı sendikaların Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri temsilcileri katıldı.

Şube Başkanımız Devrim Mol yaptığı konuşmada: “Sendikamızın örgütlü bulunduğu tüm kurumlarda sorularımızı, taleplerimizi önceleyen, ekonomik ve özlük kayıplarımızın karşılanması, güvenceli iş güvenli bir gelecek için, grev hakkı ile tamamlanmış, demokratik bir toplu sözleşme sistemi talebimizle bir çok eylem, etkinlik yaptık. Mücadelemizi yürüttük. Yürütmeye devam edeceğiz. Emek, barış, özgürlük eşitlik mücadelesi içerisinde olan Büro Emekçilerinin onurlu sesi BES’te görev alma, geçmişin izinden geleceğimizi örgütleme hepimizin omuzlarındadır. Birlikte omuz omuza karalılıkla mücadelemizi büyüteceğiz, emeğimizin hakkını aldığımız, refah ve mutlu yaşayacağımız ülkeyi birlikte kuracağız. BES Antalya Şube Yönetim Kurulu olarak hepinizi saygı, sevgi dayanışma ve mücadele duygumuzla selamlıyoruz” dedi.

10. Dönem Şube Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

Devrim MOL
Ümmani KURAL
Can ÖZTÜRK
Ümit ŞEKER
Güven TÜRKAY
Gökay Burak UNCU
Necdet AKTAŞ

Disiplin Kurulu
Mine KIZILTOPRAK
Mehmet ELMASCAN
Talip DEMİRAL
Salih YEŞİLTAŞ
Serhat MEŞE

Denetleme Kurulu
Fazlı KAYIŞ
Sebiha GÜNDÜZ
Fatih ŞAHİN

9. Dönem Şube Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan Arkadaşlarımıza mücadelelerinde başarılar diliyoruz.

MERKEZ YÖNETİM KURULU