9. DÖNEM 3. MERKEZ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

511

Sendikamız 9. Dönem 3. Merkez Temsilciler Kurulu Toplantısını 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde 67 Temsilcimizin katılımıyla Antalya’da gerçekleştirdik.

Toplantımızın birinci gününde; Canan ÇALAĞAN; “Sendikalarda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Özer AVANAŞ; güncel üye durumumuz ve örgütlenme politikalarımız konu başlıklarda sunum gerçekleştirdiler.

Ardından Soma faciasının 8. yılı nedeniyle, Antalya Emek ve Demokrasi Güçlerinin çağrısıyla Attalos Heykeli önünde yapılan anmaya katılım sağlandı.

İkinci gün; “Geçmiş Sürecin Değerlendirilmesi, Önümüzdeki Sürecin Değerlendirilmesi ve Önümüzdeki Dönem Örgütlenme ve Mücadele Yönelimlerimizin Planlanması” gündemleriyle devam eden toplantımızda Temsilcilerimiz, gündemlere ilişkin görüş ve önerilerini yazılı ve sözlü olarak dile getirdiler.

Divanda, Genel Sekterimiz Aziz ÖZKAN ile birlikte Aydın Şube Başkanımız Musa EKİCİ, Bursa Şube Başkanımız Nuriye AYDEMİR, Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Ekrem ŞEREF ve Mardin Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat ERGÜL yer aldı.

Toplantımızın üçüncü günü; Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin konuşmalarıyla başladı. Ardından, BES/AR Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarının ve toplantımız sonrası açığa çıkan mücadele programımızın kamuoyuyla paylaşıldığı basın açıklamasıyla toplantımız sonlandırıldı.

Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!
Yaşasın KESK!
Yaşasın BES!