SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINA İLİŞKİN EYLEM PROGRAMIMIZI, YÖNETİCİ VE TEMSİLCİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ ONLİNE TOPLANTIDA OLUŞTURDUK… 24.04.2021 24 Nisan 2021 Cumartesi günü, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda bulunan Yönetici ve Temsilcilerimizin katılımıyla, online toplantı düzenlenmiştir.   Toplantıda, Sosyal Güvenlik Haftasına dönük yapılacak eylem ve etkinlikler ile mücadele programı üzerine tartışma yürütülmüştür.   Göstermelik Sosyal Güvenlik Haftası kutlamalarını yapan SGK Yönetiminin, SGK Emekçilerinin başından beri var olan ve daha da katmerlenerek büyüyen sorunlarına çare üretmekten uzak olduğu, emeklilik ve sağlık alanında yaşanan ağır tahribat nedeniyle sosyal güvenlik sisteminin güçlendirilmesi gerektiği, kamusal emeklilik ve kamusal sağlık hakkımızdan vazgeçmeyeceğimizin, katılımcılar tarafından bir kez altı çizilmiş, 666 sayılı KHK ile oluşan hak kayıplarının tekrar kazanıma dönüşmesi için bir dizi eylem ve etkinlik önerilmiş ve öneriler doğrultusunda mücadele programımız oluşturulmuştur.

219
SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINA İLİŞKİN EYLEM PROGRAMIMIZI, YÖNETİCİ VE TEMSİLCİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ ONLİNE TOPLANTIDA OLUŞTURDUK…
24.04.2021

24 Nisan 2021 Cumartesi günü, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda bulunan Yönetici ve Temsilcilerimizin katılımıyla, online toplantı düzenlenmiştir.

 

Toplantıda, Sosyal Güvenlik Haftasına dönük yapılacak eylem ve etkinlikler ile mücadele programı üzerine tartışma yürütülmüştür.

 

Göstermelik Sosyal Güvenlik Haftası kutlamalarını yapan SGK Yönetiminin, SGK Emekçilerinin başından beri var olan ve daha da katmerlenerek büyüyen sorunlarına çare üretmekten uzak olduğu, emeklilik ve sağlık alanında yaşanan ağır tahribat nedeniyle sosyal güvenlik sisteminin güçlendirilmesi gerektiği, kamusal emeklilik ve kamusal sağlık hakkımızdan vazgeçmeyeceğimizin, katılımcılar tarafından bir kez altı çizilmiş, 666 sayılı KHK ile oluşan hak kayıplarının tekrar kazanıma dönüşmesi için bir dizi eylem ve etkinlik önerilmiş ve öneriler doğrultusunda mücadele programımız oluşturulmuştur.