#AklınızdanBileGecirmeyin 20.03.2021 TBMM’de uygunluğu kabul edilen Uluslararası İstanbul Sözleşmesinin gece yarısı tek bir adamın imzasıyla kaldırılmış olması, kadın düşmanlığının, hukuksuzluğun, otoriterliğin geldiği boyutu açıkça gösteriyor.   Kaldırılma girişimlerine karşı aylardır “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır, Uygulansın Kadınlar Ölmesin!” dedik ve bunun için mücadele ettik. Bugün, Tayyip Erdoğan kadınların ölüme ve şiddete mahkum olmasını istediğini açıkça ilan etti…   BES’li kadınlar olarak, bu kararı tanımıyoruz ve kabul etmiyoruz. Bir kadının. Daha katledilmesine tahammülümüz yok. Kadın mücadelesini büyütmeye, yaşamlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz, ALANLARDAYIZ!

198
#AklınızdanBileGecirmeyin
20.03.2021

TBMM’de uygunluğu kabul edilen Uluslararası İstanbul Sözleşmesinin gece yarısı tek bir adamın imzasıyla kaldırılmış olması, kadın düşmanlığının, hukuksuzluğun, otoriterliğin geldiği boyutu açıkça gösteriyor.

 

Kaldırılma girişimlerine karşı aylardır “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır, Uygulansın Kadınlar Ölmesin!” dedik ve bunun için mücadele ettik. Bugün, Tayyip Erdoğan kadınların ölüme ve şiddete mahkum olmasını istediğini açıkça ilan etti…

 

BES’li kadınlar olarak, bu kararı tanımıyoruz ve kabul etmiyoruz. Bir kadının. Daha katledilmesine tahammülümüz yok. Kadın mücadelesini büyütmeye, yaşamlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz, ALANLARDAYIZ!