8 MART’TA TALEPLERİMİZLE ALANLARDAYDIK 08.03.2021 BES’li kadınlar olarak her 8 Mart’ta olduğu gibi bu 8 Mart’ta da eşit ve özgür bir yaşam için emeğimiz ve yaşamlarımız için isyanımızla, direniş coşkumuzla alanlardaydık.   Ataerkil kapitalist sistemin ve iktidarlarının tahakkümüne boyun eğmediğimizi, kalıplarına sığmadığımızı; ülkenin her yanında gökkuşağının tüm renkleriyle, şarkılarımızla, halaylarımızla, danslarımızla, zılgıtlarımızla, haykırışlarımızla, tüm kararlılığımızla bir kez daha gösterdik.   Yaşasın 8 Mart! Yaşasın Kadınların Örgütlü Eşitlik ve Özgürlük Mücadelesi!   Adana   Amed   Ankara   Antalya   Aydın   Balıkesir   Bursa   Çorum   Denizli   Gaziantep   İstanbul     Kırıkkale   Kırklareli   Kocaeli   Konya   Manisa   Mardin   Tokat   Trabzon   Uşak   Zonguldak

189
8 MART’TA TALEPLERİMİZLE ALANLARDAYDIK
08.03.2021

BES’li kadınlar olarak her 8 Mart’ta olduğu gibi bu 8 Mart’ta da eşit ve özgür bir yaşam için emeğimiz ve yaşamlarımız için isyanımızla, direniş coşkumuzla alanlardaydık.

 

Ataerkil kapitalist sistemin ve iktidarlarının tahakkümüne boyun eğmediğimizi, kalıplarına sığmadığımızı; ülkenin her yanında gökkuşağının tüm renkleriyle, şarkılarımızla, halaylarımızla, danslarımızla, zılgıtlarımızla, haykırışlarımızla, tüm kararlılığımızla bir kez daha gösterdik.

 

Yaşasın 8 Mart!

Yaşasın Kadınların Örgütlü Eşitlik ve Özgürlük Mücadelesi!

 

Adana

 

Amed

 

Ankara

 

Antalya

 

Aydın

 

Balıkesir

 

Bursa

 

Çorum

 

Denizli

 

Gaziantep

 

İstanbul

 

 

Kırıkkale

 

Kırklareli

 

Kocaeli

 

Konya

 

Manisa

 

Mardin

 

Tokat

 

Trabzon

 

Uşak

 

Zonguldak