SALGINA KARŞI TAM KAPANMA, HEMEN ŞİMDİ! TALEPLERİMİZLE ÜLKE GENELİNDE EYLEMDEYDİK!

378



8 Aralık 2020 Salı günü Genel Merkezimizde düzenlediğimiz basın toplantısında, yapılandırma ve pandemi sürecinde işkolumuzda yaşanan sorunları gündeme getirmiştik.
Bugün de ülke genelinde Şube ve Temsilciliklerimiz tarafından düzenlenen basın açıklamaları ve basın toplantılarıyla taleplerimizi bir kez daha kamuoyuyla paylaştık.
Büro Emekçilerinin ve yurttaşlarımızın yaşam hakkını savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.
ANKARAAnkara 1 ve 2 No’lu Şubelerimizce yapılan basın toplantısında açıklama 2 No’lu Şube Başkanımız Ercan Erdoğan tarafından yapıldı.

ANTALYAAntalya Şubemiz tarafından SGK İl Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen açıklama, Şube Kadın Sekreteri Selma Ulaşkın tarafından yapıldı.




BATMANBatman Temsilciliğimiz tarafından yapılan basın toplantısında açıklama İl Sekreterimiz Diyadin Gök tarafından yapıldı.


GAZİANTEPGaziantep Şubemiz tarafından SGK İl Müdürlüğü önünde yapılan basın açıklamasında, açıklama Şube Kadın Sekreterimiz Yunus çiçek tarafından yapıldı.




İSTANBULİstanbul 2 No’lu Şubemiz tarafından Vergi Dairesi Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasında, açıklama 2 No’lu Şube Başkanımız Zeynep Kışlak Yıldırım tarafından yapıldı. Açıklamaya Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özer Avanaş ile Genel Basın Yayın Sekreterimiz Hasan Şahin de katılım sağladı.




MERSİNMersin Şubemizde yapılan basın toplantısında, açıklama Şube örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Kemal Göçmen tarafından yapıldı.

VANVan Şubemiz tarafında yapılan basın toplantısında açıklama Şube Başkanımız Mehmet Ali Dündar tarafından yapıldı.