BÜRO EMEKÇİLERİ SENDİKASI 22 YAŞINDA!

278



Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. . . Yeni yılla birlikte dünya genelinde hızla yayılan Covid-19 virüsünün mart ayında Türkiye’de de görülmesi ile başlayan süreç devam ediyor. Salgınının ülkemizde de artmaya başlamasıyla birlikte işkolumuzda bulunan kurumlarda acil olarak tedbir alınması gerektiğini belirterek, örgütlülük alanımıza giren tüm kurumlara talep ettiğimiz tedbirlerin uygulanması için hep birlikte mücadele ettik. Zorunlu hizmetleri dışında tüm emekçilerin ücretli izne çıkarılması talebimiz başta olmak üzere her türlü önlemin alınması ve uygulanması için şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimizle birlikte sürecin takipçisi olduk.
Büro emekçilerinin de aralarında bulunduğu beş bine yakın insanımızın hayatını kaybettiği ve hala da kaybetmeye devam ettiği bu karanlık günlerde emek, barış ve demokrasi mücadelesinin yılmaz savunucusu sendikamızın 22. kuruluş yıldönümünü toplu etkinlikler yapamadan, buruk bir şekilde kutluyoruz.
Kurulduğu günden bu yana, onbinlerce emekçiyle yüzyüze gelerek, bünyesinde örgütleyerek, büro emekçilerinin ve hizmet verdiği halk kesimlerinin sesi olan BES, 22 yıldır kararlılıkla, inançla ve umutla mücadele etmeye devam ediyor.
Bugün BES’te anlam bulan, büro emekçilerinin mücadelesinde emeği geçen, yaşamlarını kaybeden mücadele arkadaşlarımızı bir kez daha saygıyla anıyor, BES’i birlikte büyüttüğümüz büro emekçilerine ve emek dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.
[kck]span style=20px;22. YILIMIZ KUTLU OLSUN!
[kck]span style=20px;Yaşasın BES![kck]span style=20px;Yaşasın KESK![kck]span style=20px;Yaşasın örgütlü Mücadelemiz!

MERKEZ YÖNETİM KURULU