SENDİKAMIZIN 8. DÖNEM 4. MERKEZ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. . .

242

SENDİKAMIZIN 8. DöNEM 4. MERKEZ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI ANKARA’DA EĞİTİM-SEN KONFERANS SALONUNDA GERçEKLEŞTİRİLDİ.
Sendikamızın 8. Dönem 4. Merkez Temsilciler Kurulu toplantısı 63 üyemizin katılımıyla, 4-5 Nisan 2019 tarihlerinde Eğitim-Sen Genel Merkezi Konferans Salonunda “1
Geçmiş Siyasal ve Sendikal Sürecin Değerlendirilmesi, 2- önümüzdeki Dönem örgütlenme ve Mücadele Yönelimlerimizin Belirlenmesi (İş Kolumuzdaki Kurumlarda Yaşanan Sorunlar, Yetki ve TİS Süreci, 1 Mayıs)” gündemleriyle toplandı.
İlk gün; Genel Sekreterimiz Aziz özkan’ın açılış konuşması ve emek ve demokrasi mücadelesinde yitirdiklerimiz adına saygı duruşu ile başlayan Merkez Temsilciler Kurulu Toplantımız, Divanın oluşumundan sonra Genel Başkanımız Serpil Akpınar’ın sunuş konuşması, illerden gelen delegelerin gündemlere ilişkin değerlendirmeleri ve yazılı raporların okunması ile devam etti.
İkinci gün, Merkez Temsilciler Kurulu üyelerimizin gündemlere ilişkin değerlendirmeleri ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin genel değerlendirmeleri ile devam etti. Ardından, Sonuç Bildirgesinin okunması ile Merkez Temsilciler Kurulu toplantımız sonlandırıldı.
Genel Başkanımız Serpil Akpınar’ın sunuş konuşması için