KASIM AYI ÖRGÜTLENME GEZİLERİMİZ BAŞLADI: ANKARA, AYDIN, BALIKESİR, İZMİR, MANİSA, MUĞLA. . .

247

8. Dönem 3. Merkez Temsilciler Kurulu toplantısından sonrasında oluşturulan örgütlenme programı dahilinde; Kasım ayını kapsayacak örgütlenme gezileri planlaması yapılmıştır.
Buna istinaden;5-6 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara’da
Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özlem Yılmaz Yeşer, Genel Mali Sekreterimiz Sedat Suna, Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Bahadır Berdicioğlu,
13-14-15-16 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir’de
Genel Başkanımız Serpil Akpınar, Genel Sekreterimiz Aziz özkan, Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özlem Yılmaz Yeşer, Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Bahadır Berdicioğlu örgütlenme çalışmalarına katılmışlardır.
Ayrıca, KESK’in 17 Kasım 2018 Cumartesi günü “Yoksulluğa, İşsizliğe, Güvencesizliğe Karşı Birlikte Mücadele” şiarıyla İzmir’de yaptığı bölge mitingi örgütlemesi kapsamında 12-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Muğla, Aydın, Manisa, Balıkesir il ve ilçelerinde KESK ve bağlı sendika MYK üyeleriyle birlikte çalışmalara ve mitinge katılım sağlanmıştır.
Gidilen illerde Şube Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte örgütlenme alanımıza giren kurumlar ziyaret edilerek; kurum yetkilileri ve kamu emekçileriyle görüşme gerçekleştirilmiş, görüş ve taleplerimizi içeren bildirilerimiz dağıtılmış, kamu emekçileri açısından kurumlarda yaşanan sorunlar gündeme getirilerek sendikamızın tutumuna yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunulmuştur.
örgütlenme gezilerimiz devam edecek. . .