YERELLERDE KESK KADIN EMEĞİ VE İSTİHDAMI ÇALIŞTAY ATÖLYELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. . . (ANTALYA-İSTANBUL-DİYARBAKIR)

240

9-10-11 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara’da yapılacak ‘KESK Kadın Emeği ve İstihdamı çalıştayı”na zemin oluşturacak atölyelerimizin üçünü, 20 Ekim Cumartesi günü İstanbul ve Antalya’da, 21 Ekim Pazar günü de Diyarbakır’da gerçekleştirdik.
İstanbul’da “Toplumsal Cinsiyet Rollerinden Kaynaklı Yaşanan Eşitsizlik ve Ayrımcılık”, Diyarbakır’da “Otoriter Yeni Rejim Politikaları Kamu Emekçisi Kadınları Nasıl Etkiliyor?” ve Antalya’da “Kamudaki Dönüşümün İş Yerinde Kadın Emekçilere Yansıması” ve “Toplumsal Cinsiyet Rollerinden Kaynaklı Yaşanan Eşitsizlik ve Ayrımcılık” başlıklarının tartışıldığı atölyelerin ortak başlığı ise “örgütlenme ve Mücadele Stratejileri” oldu.
Genel Başkanımız Serpil Akpınar’ın Antalya, Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz özlem Yılmaz Yeşer’in İstanbul ve Genel Kadın Sekreterimiz Banu Aykaç’ın Diyarbakır’da katıldığı atölyelerde, yerellerdeki kadın yöneticilerimiz ve üyelerimizle birlikte, başlıklar temelinde, yaşamlar ve deneyimler üzerinden yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri açığa çıkarıldı.
27 Ekim Cumartesi günü de Ankara, İzmir ve Mersin’de gerçekleştirmeyi planladığımız atölyelerimizin işkolumuz özgünlüğünde açığa çıkan sonuçlarını, “KESK Kadın Emeği ve İstihdamı çalıştayında” sunacağız. Bu sonuçların ayrıca, Sendikamızın kadın mücadelesine de güçlü bir perspektif ve katkı sağlayacağı muhakkaktır.
[kck]span style=20px;ANTALYA








[kck]font color= 800080[kck]span style= 20px;İSTANBUL[kck]/font







[kck]font color= 800080[kck]span style= 20px;DİYARBAKIR[kck]/font