SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN VEKİLİ SAYIN CEVDET CEYLAN’LA YAPILAN GÖRÜŞMENİN BİLGİ NOTU

244


91px; Genel Başkanımız Serpil Akpınar, Genel Sekreterimiz Aziz özkan ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal tarafından oluşturulan heyetimizle, 30 Mayıs 2018 çarşamba günü SGK Başkan Vekili Sayın Cevdet Ceylan ile görüşme gerçekleştirilmiştir.
Yapılan görüşmede; ihraç edilen üyelerimiz hakkında Mahkemeler ve Savcılıklarca verilen “beraat” ve “kovuşturmaya gerek yoktur” kararlarının Kurum Başkanlığına ulaştırılıp ulaştırılmadığı, şayet ulaştırıldıysa OHAL Komisyonuna gönderilip gönderilmediği hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuş olup, söz konusu kararların ilgili Komisyona gönderildiği ile ilgili teyit alınmıştır.
Heyetimiz tarafından, açıkta bulunan üyelerimizin durumu özellikle gündeme getirilmiş, arkadaşlarımızın göreve başlatılması konusunda gerekli adımların bir an önce atılması talep edilmiştir.
Ayrıca, bazı il müdürlüklerinde yaşanan sorunlara ilişkin bilgiler verilmiş, bu konularda çözümler istenmiştir.
Kurum Başkanlık Makamı ile daha önce yapılan görüşmelerde dile getirilen sorunlar tekrar gündeme getirilmiş, çözümü noktasında takipçisi olacağımızın altı çizilmiştir.
Görüşmenin ardından, Sendikamızın görüş ve taleplerini içeren dosyamız kendilerine iletilmiş, karşılıklı memnuniyet duygularıyla ziyaret sonlandırılmıştır.