OHAL DEĞİL DEMOKRASİ İSTİYORUZ! KESK HEYETİ KOCAELİ’NDE. . .

242

KESK, DİSK, TMMOB ve TTB tarafından OHAL rejimine karşı ‘OHAL DEĞİL DEMOKRASİ İSTİYORUZ’ başlığıyla düzenlenen kampanya çerçevesinde; Konfederasyonumuz KESK’in il gezileri planlamasına istinaden, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü Kocaeli’nde yürütülen çalışmalara Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal katılmıştır.
Kocaeli’nde temaslarda bulunan heyet Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile görüşme gerçekleştirmiş, Kocaeli Şubeler Platformu ile birlikte CHP, öDP, EMEP, SYKP ve HPD İl örgütlerini ziyaret ederek kampanyamız hakkında bilgilendirme yapmışlardır.
Ziyaretlerin ardından Eğitim-Sen Kocaeli Şubede basın toplantısı düzenlenmiş, KESK Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy tarafından yapılan açıklamada OHAL ve onun yarattığı KHK rejimi gündeme getirilmiş ve görüşlerimiz basınla paylaşılmıştır.
Ayrıca BES olarak; Kocaeli Şube Başkanımız Gülüzar Ateş, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz Merve Kanbur, Yeliz Yılmaz Karstarlı ve Kamil Yüce ile birlikte Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz makamında ziyaret edilmiş, işyerindeki kamu emekçileriyle gündeme ilişkin paylaşımlarda bulunulmuştur.