SOSYAL GÜVENLİK KURUMU’NDA AÇIĞA ALMALARI PROTESTO ETTİK. . .

267

OHAL’in yarattığı keyfilik ve hukuksuzluk toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kamu emekçilerine karşı da kullanılmaya devam etmektedir. Kamu emekçileri hiçbir gerekçe gösterilmeden ihraç, açığa alma gibi cezalandırmalarla karşı karşıya kalmaktadır.
Son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu, içerisinde Zonguldak Şube Başkanımız Hayri Anıl çetin’in de yer aldığı 4 üyemizi hiçbir gerekçe göstermeksizin 657 sayılı DMK’nın 137 ve 138. Maddeleri gereğince açığa almıştır.
Konu ile ilgili Genel Başkanımız Serpil Akpınar, Genel Sekreterimiz Aziz özkan, Genel Mali Sekreterimiz Sedat Suna ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Bahadır Berdicioğlu’nun da katılımıyla Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirilmiştir. Açıklamaya üyelerimizin yanı sıra KESK’e bağlı sendikaların ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri de katılarak destek vermişlerdir.
Açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu haksız ve hukuksuz uygulamaları nedeniyle bir kez daha uyarılmış ve üyelerimizin sonuna kadar yanında olduğumuz kamuoyu ile paylaşılmıştır.
Genel Başkanımız Serpil Akpınar tarafından yapılan açıklama için TIKLAYINIZ. . .

MERKEZ YÖNETİM KURULU