SENDİKAMIZIN 8. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI

242

12. 05. 2017 Cuma günü başlayan ve 14. 5. 2017 tarihine kadar devam edecek olan Sendikamızın 8. Olağan Genel Kurulu birinci gününü tamamladı.
Açılış, saygı duruşu ve sinevizyon gösterimi ile başlayan ve Divan oluşumu ile devam eden Genel Kurulumuzda Divan Başkanlığına özgür Bozdoğan, Divan üyeliklerine ise Tülay Ersönmez, Ayşe Hamarat Ortaköy, özgül Erdem Coşar ve Bilgivar Ergün seçilmişlerdir.
Divan oluşumundan sonra Genel Başkanımız Fikret Aslan açılış konuşmasını yapmış ve ardından Genel Kurulumuza katılan konuklar tanıtılmıştır. Genel Kurulumuza KESK Eş Genel Başkanı Lami özgen, KESK Eş Genel Başkanı Şaziye Köse, KESK Genel Sekreteri Hasan Toprak, KESK MYK üyeleri Ramazan Gürbüz, Fatma çetintaş ve İlhan Yiğit, Eğitim Sen Genel Sekreteri Mesut Fırat ve MYK üyesi Murat Kahraman, SES MYK üyeleri Ali önal ve Pınar İçelçepe,
Tüm Bel-Sen MYK üyeleri Satı Burunucu çalı, Mesut Ergenekon ve Yılmaz Yıldırım, Güvenlik-Sen örgütlenme Sekreteri İrfan Karcığa, HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, HDP PM üyesi Orhan çelebi, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, EMEP Genel Başkan Yrd. Şükran Doğan, öDP Başkanlar Kurulu üyesi Pelin Bektaş, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve BES Kurucu üyesi Mehmet Zaman konuk olarak katılmışlardır.
Genel Kurulumuz, KESK Eş Genel Başkanı Şaziye Köse, HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, öDP Başkanlar Kurulu üyesi Pelin Bektaş ve CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın yaptıkları konuşmalarla devam etmiştir.
Daha sonra Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı’nın çalışma raporunu okumasının ardından Mali Rapor, Denetleme Kurulu Raporu ve Disiplin Kurulu Raporları okunmuştur.
Sırasıyla İstanbul Delegesi Halim özpınar, Malatya Delegesi Feyzullah Kaya, Bursa Delegesi Süleyman Ayyılmaz, Ankara Delegesi İsmet Meydan, Denizli Delegesi Mehmet Gündüz, Ankara Delegesi İsmail Hakkı Tombul, Şanlıurfa Delegesi Leyla Sezen, Mersin Delegesi Yusuf Kaya, Ankara Delegesi Aziz Yıldırım, Adıyaman Delegesi M. Şahin Binicier, Ankara Delegesi Serpil Akpınar, İstanbul Delegesi Yücel Sevinç, Ankara Delegesi Aydoğan Kaya’nın konuşmalarının ardından Genel Kurulumuzun birinci günü tamamlanmıştır.