ANKARA ŞUBELERİMİZDEN ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE EYLEM: geridöneceğiz!

273

Ankara Şubelerimiz, 22 Kasım 2016 tarihinde yayınlanan 677 sayılı KHK ile görevden el çektirilen üyelerimizle ilgili başlattıkları eylemlerine 6 Aralık 2016 salı günü Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasıyla devam etti.
Saat 12. 30’da Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasına CHP Ankara Milletvekilleri Murat Emir ve Necati Yılmaz, öDP MYK üyesi Ozan Süer, Halkevleri MYK üyesi Dilşat Aktaş ve çok sayıda sendika ve DKö temsilcileri de katılım sağlayarak destek vermişlerdir.
Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız İsmet Meydan’ın okuduğu basın açıklamasından sonra KESK MYK üyesi Ramazan Gürbüz, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve Genel Başkanımız Fikret Aslan birer konuşma yapmışlardır.
Yapılan konuşmalarda AKP’nin ilan ettiği OHAL’in ve yayınladığı KHK’ların iptali ve Ankara Vergi Dairesi Başkanı’na yönelik eleştiriler öne çıkarken, görevden el çektirme gerekçelerinin açıklanması talep edilmiştir.
Basın açıklamasının ardından görevden el çektirilen üyelerimiz, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’na verdikleri dilekçelerle itirazda bulunmuşlardır.
Basın Açıklaması Metni İçin

Tıklayınız. . . .