7. DÖNEM 1. BAŞKANLAR KURULUMUZ ANKARA’DA TOPLANDI

253

Sendikamızın 7. Dönem 1. Başkanlar Kurulu 26. 11. 2016 Cumartesi günü 42 Şube Başkanı ve İl Temsilcilerimizin katılımıyla Ankara’da toplanmıştır.
Toplantıya Adana, Ankara-1, Ankara-2, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çanakkale, çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, İstanbul-2, İstanbul-3, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Mardin, Samsun, Şanlıurfa ve Zonguldak Şubelerimiz ile Adıyaman, Afyon, Batman, Hatay, Karabük, Karaman, Kars, Sinop ve Uşak İl Temsilciliklerimiz katılım sağlamışlardır.
Başkanlar Kurulumuzun Divanı Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı, Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız İsmet Meydan ve Adıyaman İl Temsilciliği Kadın Sekreterimiz Tülay Ersönmez tarafından oluşturulmuştur.
Saygı duruşu ve Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı’nın açılış konuşmasının ardından Genel Başkanımız Fikret Aslan’ın sürece dair yaptığı konuşmayla toplantıya geçilmiştir.
Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimizin illere ilişkin sorun ve taleplerini içeren ve süreç değerlendirmelerini yaptıkları toplantımız MYK üyelerimizin konuşmalarıyla sonlandırılmıştır.