İSTANBUL’DA TEMSİLCİ VE GENÇ KADRO EĞİTİMİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

249


İstanbul 3 No’lu Şubemiz alanına giren Temsilci ve Genç Kadro Eğitimimiz 16-17 Haziran 2016 tarihlerinde İstanbul Büyükada’da 50 İşyeri Temsilcisi ve
üyemizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Eğitimimiz 15-16 Haziran ve Gezi şehitleri şahsında tüm emek ve demokrasi mücadelesinde kaybettiklerimiz anısına saygı duruşu ve Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman’ın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Eğitim Sen Genel Merkezi Eğitimcisi Dengiz Sönmez’in “Sendikal İletişim, örgütlenmede Drama Yöntemleri” konu başlığında yaptığı sunumla devam eden eğitimiz, Eğitim Uzmanı Necla Akgökçe’nin “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Emeği” konu başlığında yaptığı sunumla birinci gün tamamlanmıştır.
Birinci gün akşam İstanbul 3 No’lu Şube Yönetim Kurulu üyemiz Kader Kalkan’ın da içinde yer aldığı Grup Domane Dersim’in müzik dinletisi eğitimimize renk katmıştır.
İkinci gün Sendika Uzmanı Onur Bakır’ın “Kamunun ve Emek Sürecinin Dönüşümü ve Güvencesizleştirme” konu başlığında yaptığı sunumla başlayan eğitimimiz, Eğit-Sen Eski Genel Başkanı İsmet Aktaş’ın “Kamu Emekçileri Mücadele Tarihi” konu başlığındaki sunumuyla devam etmiştir. Ardından Hakimler ve Yargıçlar Sendikası Yönetim Kurulu üyesi Nuh Hüseyin Köse’nin “Anayasa ve Uluslararası Sözleşmeler Bağlamında Sendikal Haklar” konu başlığında sunum gerçekleştirmiştir.
Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Kesik ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Taylan özgür Tekmil’in yaptıkları konuşmaların ardından eğitimimiz sonlandırılmıştır.
Not: Eğitimin video çekimlerini web sitemizin “Etkinlikler-Faaliyetler” bölümünden izleyebilirsiniz.