OCAK AYI İL GEZİLERİMİZ BAŞLADI

201

Sendikamızın örgütlenme programı dahilinde Ocak ayı il gezilerimiz başlamış bulunmaktadır.
7-8 Ocak 2016 tarihlerinde Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman Gümüşhane ilinde,
11-15 Ocak 2016 tarihlerinde Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Kesik İstanbul 1 No’lu Şube alanımızda,
11-15 Ocak 2016 tarihlerinde Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal İstanbul 2 No’lu Şube alanımızda,
11-15 Ocak 2016 tarihlerinde Genel Başkanımız Fikret Aslan ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ahmet Acar İstanbul 3 No’lu Şubemiz alanında örgütlenme çalışmaları yapmışlardır.
İstanbul 1 No’lu Şube alanımızda Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Kesik Vatan Maliye Kompleksi, Küçükçekmece Adliyesi, İkitelli Maliye Kompleksi’nde toplantı ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirmiştir. Ayrıca 19 Şubat 2013 tarihinde Konfederasyonumuza yapılan operasyonun
İstanbul çağlayan Adliyesi’nde devam eden duruşmasına katılım sağlamıştır.

İstanbul 2 No’lu Şube alanımızda Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal, İstanbul Defderdarlığında ve çağlayan Adliyesi’nde işyeri çalışmaları yaparak çağlayan Adliyesi İşyeri Temsilci Odasında basın toplantısı düzenlemişlerdir.
İstanbul 3 No’lu Şube alanımızda Genel Başkanımız Fikret Aslan ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ahmet Acar Pendik Sosyal Güvenlik Merkezi, Kartal Maliye Kompleksi, Süreyyapaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Vergi Denetim Kurulu, Maltepe Sosyal Güvenlik Merkezi, ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi, Bostancı Maliye Kompleksi, ümraniye Maliye Kompleksi, Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi, Kadıköy Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Kartal Anadolu Adliyesi’nde toplantı ve işyeri ziyareteri gerçekleştirmişlerdir.
İl gezilerine katılan MYK üyelerimizce İstanbul İŞKUR
ve SGK İl Müdürleri ile görüşme gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, Şubelerimizde ŞTK ve Yönetim Kurulu üyeleri ile değerlendirme toplantıları yapılmıştır.
GÜMÜŞHANE









İSTANBUL-1






İSTANBUL-2














İSTANBUL-3