ARALIK AYI İL GEZİLERİMİZ TAMAMLANDI

230

Sendikamızın örgütlenme programı dahilinde Aralık ayında devam eden il gezilerimiz tamamlanmıştır.
21-23 Aralık 2015 tarihleri arasında Malatya’da yapılan örgütlenme çalışmalarına Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal katılmışlardır.
Malatya Güneş TV’de yayınlanan programa katılım sağlanarak Kamu Emekçilerinin öznel sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur.
21-25 Aralık 2015 tarihlerinde Trabzon’da yapılan örgütlenme çalışmalarına Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ahmet Acar katılmışlardır.
21 Aralık 2015 tarihinde Trabzon Emek ve Demokrasi Güçlerinin barış çağrısına yönelik yapmış olduğu basın toplantısına ve iş güvencesiyle ilgili KESK Trabzon Şubeler Platformu tarafından yapılan basın açıklamasına katılım sağlanmıştır.
Ayrıca 10 Ekim Ankara katliaminda kaybettiğimiz barış şehitlerimizden Osman BOZACİ’nin eşi üyemiz Aysel Bozacı, çalıştığı işyeri olan Rize Pazar Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde ziyaret edilmiştir.
24-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Elazığa’da yapılan örgütlenme çalışmalarına Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman ve Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal katılmışlardır.
Elazığ’da yeni İl Temsilcilik Yönetimimiz oluşturulmuştur.
örgütlenme gezilerinde Şube ve Temsilcilik Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte işkolumuza giren kurumlar ziyaret edilmiş ve çalışanlarla görüşmeler yapılmıştır.
TRABZON








MALATYA








ELAZIĞ