ARALIK AYI İL GEZİLERİMİZ BAŞLADI

223

Sendikamızın örgütlenme program dahilinde Aralık ayı il gezileri başlamış olup, 7-11 Aralık 2015 tarihlerini kapsayan il gezilerimiz tamamlanmıştır.
Şanlıurfa’da yapılan örgütlenme çalışmalarına Genel Başkanımız Fikret Aslan ve Genel örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman katılmışlardır.
Adıyaman’da duruşması devam eden ve aralarında Adıyaman İl Mali Sekreterimiz Şah İsmail Harmancı olmak üzere KESK üylelerinin de bulunduğu 75 kişinin yargılandığı duruşma takip edilerek, 10 Ekim katliamının ikinci ayı dolayısıyla Adıyaman Adliyesi önünde yapılan anma ve basın açıklamasına katılım sağlanmıştır.
Ayrıca, 9 Aralık 2015 tarihinde, KESK’in 20. yılı kutlaması etkinleri çercevesinde Adıyaman’da düzenlenen etkinliğe KESK Genel Sekreteri Hasan Toprak, Egitim-Sen Genel Sekreteri Sakine Esen Yılmaz ve Eğitim-Sen Mali Sekreteri Mesut Fırat’ın yanı sıra Genel Başkanıımız Fikret Aslan ve Genel örgütlenme ve Eğitim Sekretrimiz Akın Şişman katılmışlardır.
Batman ve Siirt illerinde yapılan örgütlenme çalışmalarına ise Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ahmet Acar katılmışlardır.
Batman’ın Gercüş ve Hasankeyf ilçelerinde de örgütlenme çalışmaları yapılmış ayrıca 10 Ekim’de kaybettiğimiz barış şehitlerimizden İbrahim Atılgan ve oğlu Veysel Deniz Atılgan’ın Gercüş’te bulunan mezarları ziyaret edilmiştir.
Siirt merkez birimlerinin yanı sıra Eruh, Şirvan ve Pervari ilçelerinde de örgütlenme çalışmaları yapılmış ayrıca Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan makamında ziyaret edilmiştir.
Yakınlığı nedeniyle Şırnak iline de gidilerek yeni oluşan İl Temsilciliğimiz ziyaret edilmiş, karşılıklı değerlendirmelerde bulunulmuştur.
ŞANLIURFA





















ADIYAMAN








BATMAN




SİİRT