7. DÖNEM 3. MTK TOPLANTIMIZ ANKARA’DA YAPILDI

267

Sendikamızın 7. Dönem 3. Merkez Temsilciler Kurulu toplantısı 18-19-20 Haziran 2015 tarihlerinde TMMOB Teoman öztürk öğrenci Evi ve Sosyal Tesisinde yapılmış olup, toplantıya 75 Merkez Temsilciler Kurulu üyemiz katılmıştır.
MTK’mızın birinci günü Genel Sekreterimiz Davut Balıkçı, Balıkesir MTK üyemiz özgül Erdem Coşar ve Hakkari MTK üyemiz Celal Şimşek’in yer aldığı divan oluşturulmuş ve ardından saygı duruşu yapılmıştır. Genel Başkanımız Fikret Aslan’ın açılış konuşmasının ardından son altı aylık faaliyetlerimiz içeren slayt gösterimi ile program devam etmiştir.
Daha sonra sırasıyla Aydın, Antalya, Trabzon, Edirne, İzmir, Adana, Ankara-1, Ankara-2, Van, Bursa, Hakkâri, Manisa, Gaziantep, Hakkari, Samsun ve Batman illeri adına Merkez Temsilciler Kurulu üyelerimizin konuşmaları ile birinci gün sonlandırılmıştır.
İkinci gün il konuşmalarına devam edilmiş, sırasıyla Denizli, Denetleme Kurulu üyemiz Turgut çoban, Balıkesir, Kocaeli, Ankara-1, Hatay, Batman, İzmir, İstanbul-3, İzmir, Bingöl, İstanbul-2, İstanbul-1, İstanbul-2, İstanbul-3, Ankara-2, Muş, Balıkesir, İzmir, İstanbul-3, İstanbul-1, Konya ve Denizli ileri adına Merkez Temsilciler Kurulu üyelerimiz konuşma yapmışlardır.
Sonrasında sekreterlik konuşmalarına geçilmiş, örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Akın Şişman ve Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Kesik’in konuşmalarının ardından ikinci gün sonlandırılmıştır.
MTK’mızın son günü sekreterlik konuşmalarına devam edilmiş ve Genel Kadın Sekreterimiz Meryem çağ, Genel TİS ve Hukuk Sekreterimiz Şenol Köksal, Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ahmet Acar’ın yaptığı konuşmaların ardından Genel Başkanımız Fikret Aslan kapanış konuşması yapmış ve diğer gündemlere geçilmiştir.
Son olarak divana verilen karar önergeleri değerlendirilmiş ve komisyon tarafından divana sunulan sonuç bildirgesi oy birliği ile kabul edildikten sonra MTK çalışmaları sonlandırılmıştır.