SAYGIYLA ANIYORUZ!

237

margin-top:0cm;margin-:0cm;margin-bottom:4. 5pt;margin-:0cm;rntext-align:justify;background:white


style=line-26px; border- 0px; border-style: solid; margin-top:0cm;margin-:0cm;margin-bottom:4. 5pt;margin-:0cm;rntext-align:justify;background:white22 yıl önce bugün arabasına konulan bombanın patlaması sonucu katledilen Uğur Mumcu’yu saygıyla anıyoruz!margin-top:0cm;margin-:0cm;margin-bottom:4. 5pt;margin-:0cm;rntext-align:justify;background:white
margin-top:0cm;margin-:0cm;margin-bottom:4. 5pt;margin-:0cm;rntext-align:justify;background:white51 yıllık ömrüne onlarca kitap sığdıran araştırmacı gazeteci, yazar Uğur Mumcu cinayetini azmettirenlerin ortaya çıkarılmaması, sonrasında da gazeteci cinayetlerinin devam ettiği bir süreci de beraberinde getirmiştir. Dün cinayetlerle susturulmaya gözdağı verilmeye çalışılan basın emekçileri bugünde baskı ve sansür tehdidi ile karşı karşıyadırlar.
justify
justifyHalkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına saygı gösterilmesini, gazetecilerin mesleklerini yapmalarının önündeki engellerin kaldırılması demokrasilerin olmazsa olmazıdır.
Uğur Mumcu, Musa Anter, Metin Göktepe, Hrant Dink ve nicelerinin katledildiği ülkemizde karanlığa karşı eşit, özgür ve demokratik Türkiye mücadelesi yükseldikçe Uğur Mumcu’ cinayetinin azmettiricileri de ortaya çıkarılacaktır.
justify;line-:19. 5pt
justify;line-:19. 5ptBaşta Uğur Mumcu olmak üzere tüm basın şehitlerini saygıyla anıyoruz.
justify;line-:19. 5pt