BAYRAM BENİM NEYİME KAN DAMLAR YÜREĞİME!

275

Ortadoğu’da IŞİD ve İsrail terörünün her geçen gün artarak devam ettiği, ülkemizde AKP’nin tüm devlet imkânlarıyla Başbakan R. T . Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına taşıyarak tek adam rejimini kurumsallaştırma çabalarını yaşamaktayız.
Gazze’de İsrail, Başta Rojava olmak üzere Irak ve Suriye’de IŞİD’in katliamlarının arttığı bir süreçte AKP hükümetinin valileri COCA COLA’yı FANTA içerek boykot ede dursunlar yandaş basın ise Gezi olmasaydı İsrail Filistin’e saldırmazdı manşetleri atarak AKP’nin Filistin ve IŞİD konusunda ikiyüzlü politikalarının üstünü örtmeye çalışıyor.
Şişe-Cam işçilerinin grevinin yasaklandığı, Sütaş işçilerinin hak arama mücadelesinin kolluk kuvvetleriyle bastırılmaya çalışıldığı bir süreçte Kent Gıda başta olmak üzere birçok işyerinde grev ve direnişler devam ediyor.
Böyle bir atmosferde kutlayacağımız Ramazan bayramının öncelikle tüm dünya halklarına barış getirmesini diliyor, Emekçilerin insanca yaşam taleplerinin karşılandığı eşit, özgür, laik ve demokratik bir Türkiye’de kutlayacağımız bayramlara olan inancımızla Ramazan bayramınızı kutluyoruz.

MERKEZ YÖNETİM KURULU


Bitsin artık kara zulüm
Bayram benim neyime
Hep bize mi bunca ölüm
Kan damlar yüreğime