SENDİKAMIZIN 16. KURULUŞ YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

203

Sendikamızın 16. kuruluş yıldönümü Şube ve Temsilciliklerimiz tarafından yapılan eylem ve etkinliklerle kutlandı. kckimg src=http://bes.org.tr/resimler/haber/15413f91caca73.jpg”>

ADANA ŞUBEMİZAdana Şubemiz Mert Restorant’ta düzenlenen yemek etkinliğiyle kuruluş yıldönümünü kutladı.



ANTALYA ŞUBEMİZAntalya Şubemizin Efeler Piknik alanında gerçekleştirdiği etkinlik, Şube Başkanımız Mustafa Ayar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Mustafa Ayar konuşmasında BES’in mücadele tarihi ve ilkelerini ifade etti.
Etkinlik yarışmalarla, türkülerle ve halaylarla devam etti.




DENİZLİ ŞUBEMİZDenizli Şubemiz Sendikamızın 16. kuruluş yıldönümünü Karahayıt’taki Maliye Tesislerinde yaptığı dayanışma pikniği ile kutladı.








İSTANBUL 2 NOLU ŞUBEMİZİstanbul 2 No’lu Şubemiz Sarıyer’de Desti Restorant’ta gerçekleştirdiği yemek etkinliğiyle kuruluş yıldönümünü kutladı.




İZMİR ŞUBEMİZİzmir Şubemiz kuruluş yıldönümünde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde “Mavi Ring” filminin gösteriminde üyeleriyle biraraya geldi.




ZONGULDAK ŞUBEMİZZonguldak Şubemiz, Maden Mühendisleri Derneği Lokalinde düzenlenlediği yemek etkinliğiyle kuruluş yıldönümünü kutladı. Etkinliğe KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve üyelerimiz katıldı.
Yemekten önce bir konuşma yapan Şube Başkanımız Zuhal Engiz, Siyasi iktidarın yıllardır işçiler aleyhine yaptığı düzenlemeler ile işçileri iş cinayetlerine, güvencesizliğe, düşük ücrete, örgütsüzlüğe ve 19. yüzyıla özgü çalışma koşullarına mahkûm ettiğini belirterek, “bizlerin mücadelesi, insanca yaşam, güvenceli iş, güvenli gelecek mücadelesidir. Bu mücadeleyi bugün alanlarda yükseltiyoruz, daha da yükselteceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından müzik dinletisiyle etkinlik sonlandırıldı.