ÇANAKKALE ŞUBEMİZ 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

287

Çanakkale Şubemiz 7. Olağan Genel Kurulunu 22 Şubat 2014 Cumartesi günü Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.
Kongreye Belediye Başkanı ülgür Gökhan, MYK üyemiz Ahmet ACAR, KESK Çanakkale Şubeler Platformu Bileşenleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.


float: ; /Şube Başkanımız özcan GüVEN konuşmasında gezi olaylarına vurgu yaptı. 90 kuşağının verdiği mücadelenin Türkiye’deki yorgun sendikacılara ders verir nitelikte olduğunu belirten Şube Başkanımız “Asla umutsuz olmayacağız, bıkmadan, usanmadan geleceği inşa etmeye çalışacağız. Bize yenilgiyi öğretemeyecekler. Artık değişim zamanı, ben yerimizi yeni dinamiklere bırakma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı ülgür GöKHAN ise yaptığı konuşmasında, günümüzde sendikalaşma konularında büyük güçlük çekildiğine vurgu yaptı. Kişilerin birilerinin güdümünde ve zorlaması ile sendikacılık yaptıklarını ve özgür iradeye sahip olamadıklarını, yandaş sendikacılığın da günümüzde çok büyük bir sıkıntı olduğunu, önümüzdeki dönemde bunların atlatılacağını ve özgür iradeyi kazanacaklarını ümit ettiklerini belirtti.
Yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:
GüRSEL MüMİNOĞLUBARIŞ KARAASİYE HAZER BİNZADSALİH ERSOYMEHMET AĞCAİSMAİL ATEŞOZAN CANPOLAT
Şube Yönetim Kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.