İSTANBUL KESK DAVASINDA 24 KİŞİ TAHLİYE OLDU

277

19 Şubat 2013 tarihli operasyon kapsamında 29’u tutuklu olmak üzere KESK’e bağlı sendika yönetici ve üyesi toplam 56 arkadaşımız hakkında açılan ‘İstanbul Davası’nın üçüncü oturumunda mahkeme heyeti ara kararı açıkladı.

27.01.2014 Pazartesi günü yapılan duruşma sonucunda 23’ü KESK’li toplam 24 kişi tahliye oldu. Mahkeme 6 KESK’linin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Bir sonraki  duruşma 6 Mayıs’ta görülecek.

Sendikamızdan İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Dursun DOĞAN ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Ejder ERBULAN, İstanbul 1 Nolu Şubemizden Metin Erkan ÖZKAN ve İstanbul 2 Nolu Şubemizden Ulaş ERDURAN tahliye olurken, KESK’e bağlı sendikalardan tahliye olan arkadaşlarımızın isimleri ise şöyle:

EĞİTİM SEN: Aşır Emir, Aynur Barkın, Ayşe Tuncer, Berivan Doğan, Erdal Kormaz, Erkan Karadaş, Mehmet Püremiş, Nazife Onay, Nursel Tanrıverdi, Ömer Açık, Sinan Eşiyok, Veli Zengin, Yalçın Düzgün
SES: Yüksel Almaz, Meryem Özsöğüt (Emekli), Cem Coşkun (Emekli)
TÜM BEL SEN: Hüseyin Kalanç
YAPI YOL SEN: Cafer Bin
HABER SEN: Muzaffer Halisdemir

Ali Erdoğan, İbrahim Sönmez, Mehmet Sarı, Nazmiye Kaya, Naciye Yavuz, Nurcan Kısa, Özlem Kütük ve Selvi Polat ise tahliye edilmedi.

Tahliye olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


299px; width: 500px;”>