ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NIN MAAŞ ÖDEME VE PROMOSYON ANLAŞMASININ BELİRLENDİĞİ KOMİSYONA “EN FAZLA ÜYEYE SAHİP SENDİKA” OLARAK ANTALYA ŞUBEMİZ KATILDI…

417

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’nın 2011 yılında Garanti Bankası ile yapmış olduğu tarafından maaş ödeme ve promosyon anlaşması ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi için, Vergi Dairesi Başkanlığı’nca oluşturulan komisyona “en fazla üyeye sahip sendika” olarak Antalya Şubemiz adına Şube Başkanımız Mustafa AYAR katılmıştır.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı birimlerde sendika ayrımı yapmadan yapılan anket çalışması sonunda çalışanların şikayet, sorunlar ve beklentileri belirlenmiş, belirlenen taleplerin hazırlanan ihale şartnamesinde yer alması sağlanmıştır.

20.11.2013 tarihinde yapılan ihale sonucunda, 3 yıllık dönem için en yüksek teklifi veren AKBANK Antalya Şubesi ile anlaşma sağlanmıştır. Kişi başına 1.336,00 TL. peşin ve eşit olarak dağıtımda komisyonca kararlaştırılmıştır.

Anlaşmaya göre, maaş hesaplarından hesap işletim ücreti, en az 2 ek kart için kart ücreti alınmaması ve bankamatikten, internet üzerinden ve cepmatikten yapılan havale, EFT ve ödemelerden masraf ve komisyon alınmayacak.