MALİYE BAKAN YARDIMCISI ABDULLAH ERDEM CANTİMUR?LA GÖRÜŞTÜK?

305

08.10.2013 tarihinde, KESK Genel Başkanı Lami ÖZGEN, KESK Mali Sekreteri Ali BERBEROĞLU, Genel Başkanımız Ahmet KESİK ve Genel Sekreterimiz Serdal SAVAŞÇI’nın katılımıyla Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem CANTİMUR’la görüşme yapılmıştır.
 
Görüşmede, Maliye çalışanlarının sorunları, İstanbul’da 914 kişinin rotasyon adı altında sürgün edilmeleri gündeme getirilmiş, ayrıca 19 Şubat’ta gözaltına alınan daha sonra serbest bırakılan Fatma BORA KOÇAŞ, Abidin SIRMA ve Sevim KAYHAN’ın görevlerine tekrar başlatılması talep edilmiştir.
 
Bakan Yardımcısı, 914 kişinin yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa DAKIN’dan rapor isteyeceğini, cezaevinden çıkan üyelerimizle ilgili ise, işyerlerine dönmeleri için bayramdan sonra girişimlerde bulunacağını belirtmiştir.
 
Maliye çalışanlarının sorunlarına ilişkin en kısa zamanda kapsamlı bir görüşme yapılması konusunda da hemfikir olunmuştur.
 
kckimg ct0ct class=ctavatarct name=cthaberct src=cthttp://bes.org.tr/resimler/haber/152540fe5d4597.jpg” alt=”” “500” =”284″ />