İSTANBUL-3 NOLU ŞUBEMİZ: ?MALİ KAYIPLARIMIZ KARŞILANSIN!?, ?EK ÖDEMELER MAAŞA DAHİL EDİLSİN!?

278

kckembykİstanbul 3 No’lu Şubemiz, dün işyerlerinden topladıkları imzalı dilekçeleri, Çalışma Bakanlığı’na sunulmak üzere Genel Merkezimize gönderdi.k
Kadıköy Vergi Dairesi önünde buluşarak Kadıköy PTT’ye yürüyüş gerçekleştiren Şubemiz, burada yapılan basın açıklamasıyla mücadeleye devam edeceklerini bir kez daha yinelediler.
Açıklamada konuşan Şube Başkanı Salih Aksoy “Bugün 3 Nisan 2013, yine taleplerimiz için ülke genelinde
alanlardayız. Siyasi iktidarı uyarıyoruz; taleplerimize kulaklarınızı tıkamayın, büro emekçilerinin haklı mücadelesinin karşısında duramayacaksınız. Yanda sendikanız Büro Memur Seni artık kamu emekçileri de daha iyi tanıdı. İlgili sendikadan kitlesel istifaların artarak devam ettiği bir süreçte büro emekçilerinin onurlu sesi BES yine alanlarda.” dedi.
Şube Mali Sekreteri Kazım Doğan ise, bu hükümetten emekçinin lehine yönelik hiçbir kckspan class=ctgosterctbyk kckimg class=ctavatarct =ct205ct name=cthaberct


style=ctborder- 0px; border-style: solid; float: ;ct ct273ct /byk kck/spanbyksonucun çıkmayacağını, eylemlerde dile getirdikleri taleplerin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti. Ayrıca, özelleştirme saldırısı karşısında eylem başlatan PTT ve demiryolu işçileri için dayanışma çağrısı yaptı.
Açıklamanın ardından, toplanan dilekçeler Çalışma Bakanlığına iletilmek üzere Genel Merkeze gönderildi.
 
 
kckspan class=ctgosterctbykkckimg ct0ct class=ctavatarct =ct239ct name=cthaberct

ct319ct /byk kck/spanbyk
kckspan class=ctgosterctbykkckimg class=ctavatarct =ct247ct name=cthaberct

style=ctborder- 0px; border-style: solid; float: ;ct ct330ct /byk kck/spanbyk