MÜCADELEYİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ…!

243


176px; width: 200px; float: ; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] 21 Aralık 2011 Çarşamba günü ülke genelinde Hepbirlikte hayata geçirdiğimiz Grev ve Alan Eylemlerine Büro Emekçileri Sendikası büyük bir katılım sağlamıştır.
Dün (21 Aralık 2011 Çarşamba günü) Büro Emekçileri Sendikası olarak ülke genelinde Greve gittik ve bu eylemde ciddi bir Başarıya da Hepbirlikte İmza Attık.
Örgütlü olduğumuz birçok İşyerinin Kapısına Grev Pankartları astık. Ve astığımız Pankartlardaki ‘Bu İşyerinde Grev Var’, ‘Grevdeyiz’ vb. gibi Pankartlarda yazılı olan gerçekliğe uygun davranarak Eylemimizi Hayata Geçirdik.

Özellikle Maliye Bakanlığına ve Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı birimlerde, Vergi Dairelerinde,’goster’ [kck]img class=’avatar’ name=’haber’


209px; width: 200px; float: ; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] Malmüdürlüklerinde ve Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı İşyerlerinde ciddi bir katılımla gerçekleşen Grevimiz, AKP İktidarının Vergi ve Sigorta Primi Tahsilatlarında da büyük bir aksamaya yol açtı.


150px; width: 200px; margin-: 2px; margin-: 2px; Büyük kentlerdeki Grevlerin etkisinin ciddi bir biçimde hissedildiği ve Tahakkuk/Tahsilat Oranlarının bazı İşyerlerinde sıfıra indiği, bazılarında ise sıfıra yaklaştığı da herkes tarafından bilinen bir gerçek.
Bu arada dikkat çeken bir başka husus ise Sendikamızın Üyesi olmayan ve hatta Farklı Sendikaların Üyesi durumundaki Büro Emekçilerinin Eylemlerimize katılım konusunda gayet ileride bir tutum almaları oldu.
21 Aralık Grevini kırmak için çaba gösterenlere rağmen, Onurlu Büro Emekçileri, Büro Emekçileri’goster’ [kck]img class=’avatar’ name=’haber’

0px; border-style: solid; float: ; : 150px; width: 200px; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] Sendikasının Önderliğinde Grevde ve Alan Eylemlerinde yan yana, omuz omuza olmayı başardılar.


141px; width: 200px; float: ; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] Ankara’dan İstanbul’a, İzmir’den Mersin’e, Diyarbakır’dan Trabzon’a, Antalya’dan Samsun’a, Tunceli’den Kocaeli’ye, Edirne’den Kars’a, ve oralardan Yüreğimizin Yarısı Depremzede Mücadele Arkadaşlarımızın yaşamakta olduğu Van’a kadar hemen her kentte düzenlenen Alan Eylemlerinde Büro Emekçileri Sendikasının Varlığı ve Alan Eylemlerindeki Kitlesel Katılımı gerçekten hepimiz için Umut Kaynağı oldu.
Bu Başarı Hepimizin, Başarımızı Hepbirlikte’goster’ [kck]img class=’avatar’ name=’haber’

154px; width: 300px; margin-: 2px; margin-: 2px; float: ;”>
] Kutlayalım ve Önümüzdeki Dönemin Görev ve Sorumluluklarına da yine Hepbirlikte Hazır Olalım.


0px; border-style: solid; float: ; : 133px; width: 200px; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] Şimdiden ve Açıklıkla İfade Etmek İsteriz ki; Haklı ve Meşru bir Zeminde Gerçekleştirdiğimiz bu Eylemler nedeniyle Üyelerimize ve Yöneticilerimize yönelebilecek her türlü Baskı, Sürgün ve Soruşturma karşısında tıpkı geçmişten günümüze olduğu gibi, bugün ve gelecekte de; Örgütsel Bütünlüğümüzle bir Sahiplenmeyi gerçekleştireceğimizden ve her bir Üyemize Sahip Çıkacağımızdan, her türlü Baskı Karşısında Mücadeleyi Yükselteceğimizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.’goster’ [kck]img class=’avatar’ name=’haber’

0px; border-style: solid; float: ; : 151px; width: 200px; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
]

Özellikle Eşit İşe Eşit Ücret ve Ek Ödemeler Temel Ücrete Dahil Edilsin, Emekli Aylıklarına Yansıtılsın’ talebimizin Eylem Alanlarında çok ciddi bir biçimde sahiplenilmesi, bu taleplerin önümüzdeki dönemin Mücadele Hattının belirginleştirilmesi açısından dikkatli bir biçimde değerlendirilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır.


235px; width: 200px; margin-: 2px; margin-: 2px;
Sermaye İktidarları Karşısında Yılmayanların, Yorulmayanların, Diz Çökmeyenlerin, Teslim Olmayanların, İşyerlerinde ve Mücadele Alanlarında ‘goster’ [kck]img class=’avatar’ name=’haber’

0px; border-style: solid; float: ; : 188px; width: 250px; margin-: 2px; margin-: 2px;”>
] Birleşenlerin ve Direnenlerin Sendikası olma Yolunda Yürüyen Büro Emekçileri Sendikasının 21 Aralık 2011 Eylemindeki Başarısı nedeniyle tüm Mücadele Arkadaşlarımızı ve Mücadele Dostlarımızı Kutluyoruz.

MERKEZ YÖNETİM KURULU