5. OLAĞAN MERKEZ GENEL KURULUMUZ YAPILDI?!

213

kckimg ct0ct


style=ctfloat: ; margin: 5px;ct ct100ct /bykSendikamızın 5. Olağan Merkez Genel Kurulu 16-17-18 Nisan 2010 tarihlerinde Ankarada, İnşaat Mühendisleri Odası Teoman ÖZTÜRK Konferans Salonunda yapılmıştır.
5. Olağan Merkez Genel Kurulumuz; Siyasi Partilerin, Sendikaların, Emek ve Meslek Örgütlerinin ve Demokrasi Güçlerinin yoğun katılımı ile başlamıştır.
Sınıf Mücadelesi içerisinde yer alan Konfederasyonumuz KESK ve Sendikamız BESin mücadele tarihinin de içerisinde yer aldığı bir Sinevizyon gösteriminin de yapıldığı 5. Olağan Merkez Genel Kurulumuzu; Başkanlığını SES MYK Üyesi Sayın Köksal AYDIN’ın yaptığı, Sezai KAYA, Sevil YILMAZ ve Güven DANACI’dan oluşan Divan yönetmiştir.
Kongremizin Açılış Konuşmasını yapan Genel Başkanımız Sayın Osman BİÇERin ardından, Konfederasyon Başkanımız Sayın Sami EVREN tarafından da bir Konuşma yapılmış ve ardından Kongremize katılan Siyasi Partilerin, Sendikaların, Emek ve Meslek Örgütlerinin katılımcılarına söz hakkı verilmiş ve katılımda bulunamayan ancak Kongremize Başarı Dileklerini ileten kişi ve kurumların 5. Olağan Merkez Genel Kurulumuza göndermiş oldukları mesajlar okunmuştur.
16 Nisan 2010 tarihinde yapılan Konukların Konuşmalarının ardından 17 Nisan 2010 tarihinde 4. Olağan Merkez Genel Kurulumuzda seçilen Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarımızca; 5. Olağan Merkez Genel Kurulumuza sunulan Çalışma Raporları üzerine yaklaşık olarak 50 civarında Merkez Genel Kurul Delegemiz tarafından Görüş, Öneri ve Eleştirilerle katkıda bulunulmuş, Faaliyet Raporu, Mali Rapor, Denetleme ve Disiplin Kurulu Raporlarının 5. Olağan Merkez Genel Kurulumuzca aklanmasının ardından Seçimlere geçilmiştir.
18 Nisan 2010 tarihinde Başkent Öğretmenevi salonunda yapılan Seçimlerin sonucunda 5. Olağan Merkez Genel Kurul Delegelerimiz tarafından, 6. Dönem Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarımız ile önümüzdeki dönem KESK Genel Kuruluna katılacak olan Konfederasyon Delegelerimiz seçilmiştir.
Seçilen 6. Dönem Merkez Yönetim; Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza başarılar diler, Emek ve Demokrasi Mücadelesinin en önemli bileşenlerinden biri olan Sendikamızın önümüzdeki dönemde de Başarılı bir Süreci Örgütleyeceğine olan inancımızla gereğini kamuoyuna saygıyla sunarız.
6. Dönem Merkez Yönetim Kurulu Görev Dağılımı
Osman BİÇER – Genel Başkan
Döndü TAKA ÇINAR – Genel Sekreter
Abidin SIRMA – Genel Örgütlenme Sekreteri
İlknur BİLGEN – Genel Eğitim Sekreteri
Metin TATAR – Genel Mali Sekreter
Fatma BORA KOÇAŞ – Genel Hukuk ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreteri
Musa SEVER – Genel Basın Yayın, Halkla İlişkiler, Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri